Osaka – matka elämysten metropoliin

Japani

Yhteistyössä Mondo

Kiinnität rintapanssarin yllesi ja painat päähäsi koristeellisen kypärän. Kunnia ja seikkailut odottavat! Osakan linnassa pääsee kokeilemaan, miltä tuntuisi olla samurai.

Osaka on metropoli täynnä elämyksiä. Komean samurailinnan lisäksi Osakan nähtävyyksiin kuuluvat Japanin vanhimpiin kuuluvat buddhalaiset ja šintolaiset temppelit sekä Kaiyukan, yksi maailman suurimmista meriakvaarioista.

Lasten kanssa Osakassa on aivan pakko käydä Universal Studios -huvipuistossa, jonka kohokohtia on Harry Potterin maailma.

Matkakohteena Osaka on erinomainen vaihtoehto pääkaupunki Tokiolle. Japanin kolmanneksi suurimmassa kaupungissa riittää niin metropolin sykettä, ravintoloita kuin ostoskeskuksiakin, ja Japanin tärkeimpään kulttuurikohteeseen Kiotoon on vain puolen tunnin junamatka. Osaka ei jää Tokiolle jälkeen ruuassakaan: Osakaa ei syyttä kutsuta Japanin keittiöksi.

Katso kaikki tarjoukset
  • Makujen maailma
  • Paikalliseen tapaan
  • Aktiiviloma
  • Kaupunkielämää
  • Historian havinaa
  • Kannattaa kokea

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.