München – matka oluen ja robottien kaupunkiin

Saksa

Yhteistyössä Mondo

Mikä yhdistää Mozartia, Leniniä ja Marcel Duchampia? He ovat kaikki istuneet oluella Münchenin legendaarisimmassa oluttuvassa, Hofbräuhaus am Platzlissa. Vierailu vuonna 1589 avatussa oluttuvassa on müncheniläinen klisee, mutta ihana sellainen.

 

Kaupunkiloma Münchenissa, Saksan olutpääkaupungissa, on olutkulinaristin toiveuni.  Münchenin oluttuvat ja olutterassit ovatkin kaupungin tärkein nähtävyys. Vuosisadat eivät ole museoineet edes kaikkein historiallisimpia oluttupia, vaan niissä viihtyvät edelleen myös paikalliset. Parempaa paikkaa baijerilaisen elämänilon kokemiseen ei olekaan.

 

Oluen lisäksi vauras München tunnetaan upeista museoistaan, jalkapalloseura Bayern Münchenista ja BMW:n pääkonttorista, jonka yhteydessä toimiva BMW Welt on kaupungin suosituimpia matkailukohteita. Komea näyttelytila on kuin pyhättö saksalaiselle insinööritaidolle. BMW:n tehtaallakin pääsee Münchenin-matkalla käymään: pitkälle automatisoitu tehdas on kuin ikkuna tulevaisuuden maailmaan, jossa robotit hoitavat työn.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.