Milano – Maailman tyylikkäin kaupunki

Italia

Yhteistyössä Mondo

Lasikatto kurottaa kohti taivaita. Milanon katettu kauppapasaasi Galleria Vittorio Emanuele II on todellinen ostosten temppeli. Vieri vieressä ovat Italian tunnetuimpien muotimerkkien kaupat. Ohitse kiiruhtavat viimeisen päälle laittautuneet milanolaiset.


Historiallinen ostospasaasi sijaitsee aivan Milanon sydämessä: ulkopuolella kohoaa kaupungin suurin nähtävyys, mahtava Duomo di Milano. Pasaasin toisella puolen on La Scala, yksi maailman arvostetuimmista oopperataloista. Ympärille levittäytyvät ostoskadut, joita pidetään maailman muodin tärkeimpänä keskuksena.


Tätä on Milano: Italian vaurain ja tyylikkäin kaupunki, jossa shoppailu, uskonto ja kulttuuri lyövät kättä.


Milano on muodin rakastajan unelmien kaupunkilomakohde. Mutta Milanolla on myös boheemi puolensa: se löytyy keskustan laidalta Naviglio Granden kanavan varrelta, jota reunustavat viihtyisät kuppilat ja terassit. Alueen hintataso on kohtuullinen. Täällä on hyvä rentoutua hektisen shoppailun lomassa.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.