Melbourne – matka Australian trendikkäimpään kaupunkiin

Australia

Yhteistyössä Mondo

Kapeaa mukulakivikatua reunustavat värikkäät graffitit. Melbournen keskusaukiolta Federation Squarelta lähtevä Hosier Lane on elävä galleria: rakennusten seiniä peittävät seinämaalaukset vaihtuvat melkein päivittäin. Ehkä hieman yllättävästikin Melbourne tunnetaan juuri graffiteistaan.

 

Monelle Australiassa matkanneelle juuri Melbourne on se rakkain kaupunki. Parasta Melbournessa on kaupungin tunnelma. Graffitien lisäksi talojen seiniä peittävät keikka- ja tapahtumajulisteet. Melbournessa tapahtuu koko ajan. On maailmantähtiä kiertueella, festivaaleja, teatteria ja standup-esityksiä. Kiinnostavia markkinoita on lukuisia. Melbournen ravintolaelämä on kuuluisa ympäri Australiaa.

 

Melbourne on rento, elämäniloinen ja taiteellinen. Ja sopivasti särmikäs. Juuri niin kuin kaupungin kuuluisat graffitit. Melbournen-matkalla kokee Australian trendikkäimmillään.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.