Melbourne – matka Australian trendikkäimpään kaupunkiin

Australia

Yhteistyössä Mondo

Kapeaa mukulakivikatua reunustavat värikkäät graffitit. Melbournen keskusaukiolta Federation Squarelta lähtevä Hosier Lane on elävä galleria: rakennusten seiniä peittävät seinämaalaukset vaihtuvat melkein päivittäin. Ehkä hieman yllättävästikin Melbourne tunnetaan juuri graffiteistaan.

 

Monelle Australiassa matkanneelle juuri Melbourne on se rakkain kaupunki. Parasta Melbournessa on kaupungin tunnelma. Graffitien lisäksi talojen seiniä peittävät keikka- ja tapahtumajulisteet. Melbournessa tapahtuu koko ajan. On maailmantähtiä kiertueella, festivaaleja, teatteria ja standup-esityksiä. Kiinnostavia markkinoita on lukuisia. Melbournen ravintolaelämä on kuuluisa ympäri Australiaa.

 

Melbourne on rento, elämäniloinen ja taiteellinen. Ja sopivasti särmikäs. Juuri niin kuin kaupungin kuuluisat graffitit. Melbournen-matkalla kokee Australian trendikkäimmillään.

Katso kaikki tarjoukset
  • Taide & kulttuuri
  • Kohti seikkailuja
  • Luonnonystäville
  • Historian havinaa
  • Kannattaa kokea
  • Koko perheelle

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.