Kreeta – löydä lomalla hyvän elämän salaisuus

Kreikka

Yhteistyössä Mondo

Villiyrttejä, hunajaa ja paikallista oliiviöljyä. Mustekalasalaattia. Raikkaita tomaatteja ja täyteläisiä oliiveja. Etanoita ja jänispataa. Tuoretta kalaa. Ja lasi viiniä. Perinteistä kreetalaista ruokavaliota pidetään yhtenä maailman terveellisimmistä.


Parempaa paikkaa kreetalaisella ruualla herkutteluun ei olekaan kuin Hanián ihana vanhakaupunki. Kreikkalaiset itsekin sen sanovat: Haniá on ainutlaatuinen paikka, monen mielestä Kreikan kaunein kaupunkilomakohde.


Värikkäiden, venetsialaistyylisten talojen koristama Hanián satama on upea paikka istua iltaa. Herkullisimmat ravintolat löytyvät kuitenkin vanhankaupungin pikkukujilta. Mitä kapeampi kuja, sen parempi.


Muutaman kilometrin päässä keskustasta alkavat Hanián alueen hiekkarannat, ja kaupungin takana kohoava vuoristo kutsuu luontolomalle ja patikoimaan villiyrttien tuoksuun. Haniássa ymmärtää hyvän elämän salaisuuden: herkullista ruokaa, kimaltava meri ja sopiva annos reippailua.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.