Matka Krabin satumaisiin maisemiin

Thaimaa

Yhteistyössä Mondo

Krabista löytyvät Thaimaan satumaisimmat maisemat. Pystysuorat karstikivijyrkänteet nousevat vihreästä merestä satojen metrien korkeuteen. Horisonttia koristavat erikoisen näköiset saaret.

 

Maisemia voisi ihailla päiväkaudet rannalla maaten, mutta Krabin-lomalla kannattaa lähteä seikkailemaan. Jyrkänteet kutsuvat kokeilemaan kalliokiipeilyä ja kajakilla voi meloa salaisiin laguuneihin. Pinnan alla sukeltajaa ja snorklaajaa odottavat koralliriutat.

 

Krabin nähtävyyksiin kuuluvat myös sademetsäalue ja Tiikeriluolatemppeli, jonka viidakkolehdossa voi tutustua munkkien meditointiluoliin.

 

Huikeiden seikkailujen välissä on ihana rentoutua Krabin kuumissa lähteissä. Krabin maisemat syöpyvät alitajuntaan. Kun on kerran jäänyt niiden lumoihin, on palattava yhä uudelleen.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.