Korcula – matka Kroatian salaisen kauneuden ääreen

Kroatia

Yhteistyössä Mondo

Kun laiva saapuu Korčulan vanhankaupungin edustalle, hetkeksi iskee ihmetys. Onko sitä matkustanut oikealle saarelle lainkaan vai hypännyt vahingossa väärään laivaan?

 

Kun laivamatka Korčulaan on määränpäässään, kohoaa edessä jykevien tornien suojaama valkea kaupunki, jota ympäröi säihkyvän sininen meri. Talojen oranssit katot loistavat auringossa.

 

Hetken ajan voikin luulla saapuneensa Korčulaa paljon tunnetumpaan Dubrovnikiin. Niin paljon kaupungit näyttävät toisiltaan. Suurin ero on se, että Korčulan vanhankaupungin kapeilla kujilla saa matkailijakin kulkea omassa rauhassaan. Suuret turistiryhmät eivät ole tänne vielä löytäneet.

 

Uimaan voi pulahtaa suoraan pikkukaupungin rannasta. Maaseudulla odottavat viiniviljelykset, oliivilehdot ja turkoosit lahdet. Loma Korčulassa tarjoaakin aidon pikkukaupunkielämyksen upeissa maisemissa, lempeässä ilmastossa.

Kuin ihmeen kaupalla kaunis Korčula on säilynyt salaisuutena.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.