Koh Chang – matka rantojen ja viidakkojen saarelle

Thaimaa

Yhteistyössä Mondo

Vuoristoinen saari nousee merestä mahtavana ilmestyksenä. Heti hiekkarantojen takaa alkaa viidakko. Thaimaan suosituista lomasaarista Koh Chang on tunnelmaltaan koskemattomin.

 

Koh Changilla on hyviä hotelleja ja paljon palveluita, mutta pohjimmiltaan Koh Chang on villi saari. Kapeat tiet mutkittelevat viidakkojen läpi rannalta toiselle. Jykevät puut kohoavat korkeuksiin. Merellä Koh Changin ympärille levittäytyy pienempien saarten saaristo.

 

Rantalomailun ohella Koh Chang sopiikin erinomaisesti myös aktiiviseen matkailuun. Patikoi viidakossa tai laita tasapainosi koetukselle puiden varaan rakennetulla seikkailuradalla. Lähde merelle kalastamaan, sukeltamaan tai snorklaamaan. Matkakohteena Koh Chang on todellinen seikkailujen saari.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.