Ho Chi Minh City – matka Vietnamin lumoavaan metropoliin

Vietnam

Yhteistyössä Mondo

Vehreiden bulevardien varrella seisovat rinta rinnan kauniit, vanhat hallintopalatsit ja uutuuttaan kiiltävät pilvenpiirtäjät. Ranskan siirtomaa-ajan huviloissa on tunnelmallisia kahviloita. Ho Chi Minh Cityssä historia ja nykypäivä kohtaavat – myös kaupungin nimessä. Paikalliset kutsuvat Ho Chi Minh Cityn historiallista keskustaa edelleen Saigoniksi.


Parasta Ho Chi Minh Cityssä on kaupungin syke. Moottoripyöriä vilistää niin paljon, että jo kadun ylittäminen on seikkailu. Historiallisen kauppahallin luona näkee valtavan kokoisilla lasteilla kuormattuja moottoripyöriä. Kadut ovat täynnä toinen toistaan herkullisempia katukeittiöitä ja ravintoloita. Kauppakujilla odottavat loistavat ostosmahdollisuudet. Yöelämä on vilkasta.


Vilskeen keskellä on rauhan keitaita. Vanhat miehet kerääntyvät aamuvarhaisella puistoihin kisailemaan laululinnuillaan. Temppeleissä suitsukkeet savuavat rauhoittavasti.

Ho Chi Minh City on Aasian kauneimpia metropoleja ja Vietnamin kiehtovin kaupunkiloman kohde.   

Katso kaikki tarjoukset

Hyvä tietää kohteesta Ho Chi Minh City

Syö

Kaupungin parasta pho-keittoa tarjoaa ravintola Pho Pasteur, Vietnamin kuuluisin nuudeliravintola. Kahdessa kerroksessa toimiva ravintolalla on kokemusta jo 40 vuoden ajalta. Ruokalista on lyhyt: valitset joko pienen tai ison kulhon pho-keittoa. Se on kalliimpaa kuin naapuriravintoloissa, mutta hintansa arvoista.

Koe

War Remnants Museum ei kerro Vietnamin sodan sankareista, vaan sodasta ja sen surauksista vietnamilaisten silmin. Kylmän sodan taistelutantereeksi joutunut maa sai kärsiä muun muassa kemiallisten aseiden käytöstä. Ulkopuolella on esillä myös sotateknologiaa: lentokoneita ja panssarivaunuja.

Shoppaile

Ben Thanh Market on paras paikka päästä autenttiseen vietnamilaiseen ostostunnelmaan. Markkinoilla myydään puusta valmistettuja, lakattuja käsitöitä, kirjailtuja tekstiilejä, matkamuistoja, kankaita, mausteita, hedelmiä – lähes mitä tahansa. Tingi, tutki, ja osta sydämesi kyllyydestä!

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.