Guangzhoun-loma – herkuttelua ja ostoksia Etelä-Kiinassa

Kiina

Yhteistyössä Mondo

Satojen annosten ruokalistoja? Enemmän ravintoloita asukasta kohti kuin missään muussa Kiinan kaupungissa? Etelä-Kiinan Guangzhou on unelmien ruokamatkakohde.


Syömisen lisäksi Guangzhou tunnetaan ostosparatiisina, josta löytyy edullista elektroniikkaa, aitoa silkkiä ja huippulaadukasta teetä. Guangzhoun parhaita shoppailupaikkoja ovat yli kilometrin mittainen Shangxiajiu-kävelykatu sekä valtavat Haizhu-markkinat, joilla myydään melkein mitä tahansa.


Rauhallisella Shamianin saarella voi ihailla viehättäviä Ranskan siirtomaa-ajan huviloita. Guangzhoun huikeimmat maisemat avautuvat läheisen Baiyunvuoren huipulta ja Canton Tower -tornin 488 metrin korkeudessa sijaitsevalta näköalatasanteelta.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.