Gran Canaria – loma keskellä elämyksiä, merellä ja vuoristossa

Espanja

Yhteistyössä Mondo

Valas puhaltaa vesisuihkun korkealle ilmaan aivan veneen vieressä, ja snorklausretkellä silmien edessä aukeaa värikkäiden kalojen maailma. Loma Gran Canarialla voi olla paljon muutakin kuin rantaloma hiekkarannoilla tai pulikoimista vesipuistoissa.

 

Saaren pääkaupunki, Las Palmas, on Gran Canarian kenties legendaarisin lomakohde – mutta myös yli 500-vuotias aito espanjalaiskaupunki yliopistoineen. Las Palmasin parhaat ravintolat, trendibaarit ja festivaalit tarjoavat puitteet kaupunkilomaan lämpimässä ympäri vuoden. Kaupunkilomalla Las Palmasissa pääsee kokemaan myös kanarialaista arkea.

 

Gran Canarian sisäosien luontoa hallitsevat jylhät vuoristomaisemat, joista nauttii parhaiten vetämällä vaelluskengät jalkaan ja suuntaamalla vaellusretkelle mutkitteleville poluille. Vesipeto viettää lomansa Atlantin aallokossa: päivän mittainen lainelautailukurssi sopii mainiosti myös vasta-alkajille. Gran Canarian rannikon merivesi on lämmintä myös talvella.

Katso kaikki tarjoukset
  • Aktiiviloma
  • Kohti seikkailuja
  • Kaupunkielämää
  • Luonnonystäville
  • Keho & mieli

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.