Gdansk – hurmaava ja historiallinen hansakaupunki

Gdansk on hurmaava ja historiallinen hansakaupunki sekä suosittu matkakohde Pohjois-Puolassa. Tiesitkö, että Gdanskin vanhakaupunki jälleenrakennettiin täysin – ja todella taidokkaasti – 1960-luvulla, sen raunioiduttua toisen maailmansodan lopulla? Gdanskin keskusta on täynnä ihastuttavia ja nättejä rakennuksia ja nähtävyyksiä. Tunnelmallinen ja ystävällinen Gdansk on oivallinen kaupunkilomakohde, joka huokuu Itämeren rikasta menneisyyttä.

Gdansk on mainio valinta kävelyä rakastavalle kaupunkimatkailijalle: kaupungissa on helppo ja miellyttävä liikkua, sillä etäisyydet eivät ole pitkiä ja ihasteltavaa riittää monessa suunnassa. Gdanskin hintataso on edullinen, joten voit nauttia huokeasti runsaan kahvila- ja ravintolatarjonnan herkuista sekä ostosmahdollisuuksista.

Gdanskin tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Neptunuksen suihkulähde, upea Pyhän Marian kirkko – joka on Euroopan suurin tiilikirkko – ja sen astrologinen kellotaulu sekä Pitkäkadun kauniit historialliset rakennukset.

Gdansk muodostaa yhdessä sisarkaupunkiensa Gdynian ja Sopotin kanssa kolmoiskaupungin, ja tämä kolmen kaupungin kokonaisuus tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Sopotin rannat kuuluvat Euroopan parhaimpiin, ja Sopot onkin todella houkutteleva kesäkohde. Osa Finnair Holidays -hotelleistamme on Sopotissa, joka sijaitsee vain vajaan puolen tunnin automatkan päässä Gdanskista.

Finnair lentää Helsingistä suoraan Gdanskiin ympäri vuoden. Löydä juuri sinun aikatauluusi ja budjettiisi sopiva Gdanskin matka Finnair Holidaysin valikoimasta!

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.