Fidži – matka sukeltajan paratiisisaarille

Fidži

Yhteistyössä Mondo

Hait pyörivät joka puolella ympärillä. Vierestä lipuu jopa mahtava härkähai. Fidžin pääsaarelta voi tehdä maailman parhaan haisukelluksen Beqan laguunin haita kuhiseviin vesiin. Kerralla voi nähdä jopa seitsemän eri hailajin edustajia. Elämys on ikimuistoinen ja täysin turvallinen.

 

Upeita elämyksiä sukeltajalle tarjoavat myös Fidžin koralliriutat, jotka säihkyvät sateenkaaren väreissä. Yhtä kauniita pehmeitä koralleja ei löydä mistään muualta.

 

Fidži tunnetaan merellisistä ihmeistään, mutta nähtävyyksiä riittää myös pääsaari Viti Levun sisämaassa, jota hallitsevat vehreät vuoret ja komeat rotkot. Patikoi viidakkopoluilla ja tutustu Fidžin kauneimpaan kylään, perinteisen asunsa säilyttäneeseen Navalaan.

 

Kun Viti Levun nähtävyydet ovat tulleet tutuksi, Fidžin-matkaa voi jatkaa jollekin lukemattomista kauniista pikkusaarista, joilla eteläisen Tyynenmeren unelma tulee todeksi.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.