Edinburgh – matka kaupunkiin, jossa luonto ja kulttuuri kohtaavat

Iso-Britannia

Yhteistyössä Mondo

Nouseva aurinko osuu Edinburghin linnaan, lukemattomien kummitustarinoiden tyyssijaan. Ympärillä kaupungin katot värjääntyvät oranssin eri sävyihin. Keskustan edustalla kimaltaa Forthin vuono. Tämän näkymän takia kannatti matkustaa Edinburghiin ja nousta aamuvarhain!

 

Vaellus Arthur’s Seatin, miljoonia vuosia sitten sammuneen tulivuoren, harjanteelle avaa huiman näkymän Edinburghin ylitse. Tätä on Skotlanti: luonnon ja ihmisen yhdessä muovaamia dramaattisia maisemia, kiehtovia tarinoita ja kaupunkikulttuuria.

 

Edinburghiin nimittäin houkuttelevat myös kulttuuri ja nähtävyydet – oli kyse sitten maailmanluokan gallerioista tai skotlantilaisen viskin siemailusta perinteisissä pubeissa.

 

Luonnonkauneuden ja kulttuurin keskellä sijaitseva Edinburgh on syystäkin Ison-Britannian halutuimpia asuinpaikkoja – ja sen toiseksi suosituin matkakohde heti Lontoon jälkeen.

Katso kaikki tarjoukset
  • Jotain erityistä
  • Taide & kulttuuri
  • Kohti seikkailuja
  • Kaupunkielämää
  • Kannattaa kokea

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.