Matka Chiang Maihin – kaupunkiloma luonnon keskellä

Thaimaa

Yhteistyössä Mondo

Tuulenvire saa temppelin räystäistä roikkuvat pienet kellot kilkattamaan. Ne soivat rukouksia. Viidakkoisen vuoren laella sijaitseva Wat Prathat Doi Suthep on Thaimaan kauneimpia ja pyhimpiä temppeleitä. Alapuolella vehreässä laaksossa levittäytyy Chiang Mai.

 

Vaikka Chiang Mai onkin Thaimaan suurimpia kaupunkeja, on se tunnelmaltaan ihanan kylämäinen. Chiang Main sydämessä on vallihaudan ympäröimä vanhakaupunki. Talot ovat matalia, temppelit komeita.

 

Vanhankaupungin ulkopuolella odottaa eläväinen opiskelijakaupunki, jonka trendikkääseen puoleen kannattaa tutustua Nimmanhaemin Roadilla. Katua reunustavat houkuttelevat putiikit, kekseliäät kahvilat ja eläväiset illanviettopaikat. Chiang Main hintataso on selvästi Bangkokia ja Thaimaan rantakohteita edullisempi.

 

Heti keskustan ulkopuolelta alkavat vehmaat riisivainiot ja viidakkoiset vuoret. Moni
matkustaa Chiang Maihin lähteäkseen vaellukselle eksoottisten vuoristokansojen maille, mutta jääkin viettämään leppoisaa kaupunkilomaa pitemmäksi aikaa kuin oli aikonutkaan.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.