Bryssel – matka suklaan kaupunkiin

Belgia

Yhteistyössä Mondo

Voiko muuta kuin rakastaa kaupunkia, jossa on aivan pakko syödä suklaakonvehteja? Konvehdit keksittiin Brysselissä vuonna 1912, kun sveitsiläisen apteekkarin poika Jean Neuhaus päätti koristella ja lisätä suklaaseen maukkaita täytteitä. Siihen asti suklaata oli myyty apteekeissa lähinnä lääkkeiden kylkiäisenä.

 

Neuhausin alkuperäinen konvehtipuoti on edelleen paikallaan hulppeassa ostospasaasissa Les Galeries Royales Saint-Hubert. Vuonna 1847 avattu kauppakäytävä sijaitsee aivan Brysselin keskusaukion, Grand-Placen, kupeessa. Aukiota pidetään maailman kauneimpana.

 

Herkuttelu ei tietenkään rajoitu Brysselissä pelkästään konvehteihin, vaan Euroopan pääkaupunki on todellinen herkkusuun paratiisi. Matkalla on siemailtava myös belgialaisia oluita, naposteltava Brysselin vohveleita ja maistettava Belgian kansallisruokaa moules et frites eli simpukoita ja ranskanperunoita.

 

Belgialaisesta ruuasta on sanottu, että se tarjotaan saksalaisen kokoisina annoksina mutta ranskalaisella laadulla. Parempaa esimerkkiä ei olekaan Euroopan yhdistymisestä!

Katso kaikki tarjoukset
  • Jotain erityistä
  • Paikalliseen tapaan
  • Taide & kulttuuri
  • Aktiiviloma
  • Historian havinaa
  • Keho & mieli

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.