Antalya – Loma Turkin tunnelmallisimmassa rantakohteessa

Turkki

Yhteistyössä Mondo

Kesik Minare, Katkennut minareetti, kohoaa Antalyan vanhankaupungin kattojen ylle. Erikoisen näköinen minareetti on kuin majakka, joka johdattaa aina vain syvemmälle vanhankaupungin mukulakivikatujen menneen maailman tunnelmiin. Loma Antalyassa tarjoaa sekä eksotiikkaa että huoletonta yhdessäoloa perheille.


Kaleiçi eli Antalyan vanhakaupunki on nähtävyys, jossa riittää ihailtavaa. On Rooman keisari Hadrianuksen vierailun kunniaksi rakennettu kaupunginportti ja jykevä kellotorni. Vanhankaupungin sydämenä sykkii Rooman valtakunnan aikainen satama.


Antalya on Turkin kiehtovimpia rantalomakohteita: yhdistelmä uutta ja vanhaa. Upeiden rantojen ympärille kasvaneet modernit hotellialueet takaavat huolettoman perheloman Antalyassa. Vanhasta kaupungista löytyy puolestaan Turkin eksotiikkaa: minareeteista kaikuvat rukouskutsut, ravintolat tarjoilevat herkullisia meze-alkupaloja ja hammam-höyrysaunojen löylyissä rentoutuvat niin keho kuin mielikin.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.