Abu Dhabi – Emiraattien kiehtovin matkakohde

Arabiemiirikunnat

Yhteistyössä Mondo

Mahtava sheikki Zayedin moskeija loistaa taivaallisen valkoisena. Etihad Towersin viisi kaartuvaa pilvenpiirtäjää seisovat rinnakkain kuin modernit veistokset. Sisähuvipuisto Ferrari Worldissa viiletetään huimaavaa vauhtia maailman nopeimmalla vuoristoradalla. Al-Ainin keidaskaupunkia suojelevat komeat linnoitukset.


Abu Dhabissa matkustaneet sen tietävät: Abu Dhabi on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kiehtovin ja monipuolisin matkakohde.


Upeiden nähtävyyksien ja päiväretkikohteiden lisäksi Abu Dhabissa hurmaa se, että Abu Dhabin keskusta on miellyttävän kompakti. Kaupungissa voi jopa kävellä moneen paikkaan, vaikkapa ihanalta Corniche-rantabulevardilta upeisiin ostoskeskuksiin.


Abu Dhabin hintataso on iloinen yllätys. Abu Dhabin matkalla on helppo nauttia luksustunnelmista, sillä kaupungin hotellit tapaavat olla selvästi esimerkiksi Dubaita edullisempia.

Katso kaikki tarjoukset

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.