Hvad er fordelen ved at reservere som Finnair Corporate Programme-kunde i forhold til reservation uden at logge på? | Finnair
Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelen ved at reservere som Finnair Corporate Programme-kunde i forhold til reservation uden at logge på?

Når du logger på med dit brugernavn og din adgangskode, giver vi automatisk 10 % rabat på Flex-billettypen på vores langdistancefly*. Flex-billettypen er vores mest fleksible billettype, som tillader ændringer og afbestillinger, og er det perfekte valg til forretningsrejser. Vores andre billettyper, Classic og Light, er naturligvis også tilgængelige efter indlogning, men der gives ingen rabat på disse billettyper. 

Dine køb registreres også automatisk til dit firmakundenummer, når du logger på først. Her kan du hente en hurtig vejledning til bestilling af firmabilletter over nettet

Du kan også vælge at købe alle dine Finnair-billetter gennem dit eget rejsebureau. Husk at give os dine rejsebureauoplysninger, når du tilmelder dig, eller send os oplysningerne via kontaktformularen. Fordelene er de samme, når du bestiller via et rejsebureau: 10 % rabat på Flex-billettypen på vores langdistancefly* og adgang til Classic- og Light-billettyper.  

* Rabatter på fly til og fra Nordamerika og Japan kan variere. Tjek rabatten fra programoplysningerne øverst på siden. 

Navigerede til side: Hvad er fordelen ved at reservere som Finnair Corporate Programme-kunde i forhold til reservation uden at logge på?