Soul – matka Aasian trendikkäimpään kaupunkiin

Etelä-Korea

Yhteistyössä Mondo

Ruokapöytä on täynnä monenlaisia herkkuja pikkuastioissa. Keskellä on grilli, jossa paistuvat ohuet lihanpalat. Herkut poimitaan suoraan grillistä ja kääritään raikkaisiin salaatinlehtiin yhdessä valkosipulin ja chilikastikkeen kanssa.  Jokainen ateria Soulissa on makujen juhlaa.

 

Ei ole ihme, että korealainen keittiö on valloittanut muutkin Aasian maat. Niin on tehnyt myös korealainen popkulttuuri, muoti ja puhelimet. Samalla Soulista on tullut Aasian trendikkäin matkakohde.

 

Soul ei ole kuitenkaan vain ostoskeskuksia ja hulppeita designkeskuksia. Historia on läsnä kaikkialla. Soulin upeimpia nähtävyyksiä ovat keskustan vanhat palatsialueet, joiden puutarhoissa käppyräiset männyt peittävät pilvenpiirtäjät näkyvistä. Jäljellä on myös korttelikaupalla perinteisiä hanok-taloja, joissa toimii tunnelmallisia ravintoloita ja putiikkeja.

 

Hintatasoltaan Soul on yllättävänkin edullinen. Kaupungissa herkuttelee ja shoppailee pikkurahalla. Älä siis aikaile, vaan tee matka Souliin, vaihtelevien rytmien kaupunkiin.

Katso kaikki tarjoukset
  • Jotain erityistä
  • Taide & kulttuuri
  • Kaupunkielämää
  • Historian havinaa
  • Kannattaa kokea

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.