Soul – matka Aasian trendikkäimpään kaupunkiin

Etelä-Korea

Yhteistyössä Mondo

Ruokapöytä on täynnä monenlaisia herkkuja pikkuastioissa. Keskellä on grilli, jossa paistuvat ohuet lihanpalat. Herkut poimitaan suoraan grillistä ja kääritään raikkaisiin salaatinlehtiin yhdessä valkosipulin ja chilikastikkeen kanssa.  Jokainen ateria Soulissa on makujen juhlaa.

 

Ei ole ihme, että korealainen keittiö on valloittanut muutkin Aasian maat. Niin on tehnyt myös korealainen popkulttuuri, muoti ja puhelimet. Samalla Soulista on tullut Aasian trendikkäin matkakohde.

 

Soul ei ole kuitenkaan vain ostoskeskuksia ja hulppeita designkeskuksia. Historia on läsnä kaikkialla. Soulin upeimpia nähtävyyksiä ovat keskustan vanhat palatsialueet, joiden puutarhoissa käppyräiset männyt peittävät pilvenpiirtäjät näkyvistä. Jäljellä on myös korttelikaupalla perinteisiä hanok-taloja, joissa toimii tunnelmallisia ravintoloita ja putiikkeja.

 

Hintatasoltaan Soul on yllättävänkin edullinen. Kaupungissa herkuttelee ja shoppailee pikkurahalla. Älä siis aikaile, vaan tee matka Souliin, vaihtelevien rytmien kaupunkiin.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.