Orlando aikuiseen makuun – kulttuuria, koripalloa ja luontoelämyksiä

Yhdysvallat

Yhteistyössä Mondo

Takana pyörivä iso potkuri puskee ilmaa ja suokiituri viilettää pitkin rämeitä. Olo on kuin elokuvissa. Silmät tarkkana: kuka näkee ensimmäisen alligaattorin! Floridan suomailla seikkaillakseen ei tarvitse matkustaa Evergladesiin asti – upeita alligaattorien asuttamia rämemaastoja löytää myös Orlandon läheltä. Alligaattorien lisäksi bongataan kotkia ja monia muita suoalueen asukkaita. Jos onnea on matkassa, voi nähdä söpöjä saukkoja. Muutaman tunnin venesafari Floridan villillä puolella tuo hyvää vaihtelua Orlandon-huvittelulomalle.

Orlandossa voi lomailla myös aikuiseen makuun. Urbaania sykettä löytää Orlandon keskustasta, jossa hyvä hotellivalinta on tyylikäs Aloft Orlando Downtown. Hotellin vieressä on trendikäs Church Streetin alue täynnä kulttuuria, hyvää ruokaa ja vilkasta yöelämää. Parin korttelin päässä ovat sekä Dr. Phillips Center for the Performing Arts että maineikas Mad Cow Theatre. Vai kiinnostaako koripallo? NBA-joukkue Orlando Magicin kotiareena Amway Center on sekin kävelymatkan päässä.

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.