Los Angeles – matka tähtisateen metropoliin

Yhdysvallat

Yhteistyössä Mondo

On kuin Los Angelesin keskustaan olisi laskeutunut avaruusalus. Nykytaiteen museo The Broad näyttää kiehtovan oudolta kuutiolta. Mielikuva avaruusaluksesta vain vahvistuu museon aulassa, josta noustaan näyttelytiloihin läpi erikoisen, orgaanisen muotoisen aukon. Sisällä saattaa kohdata vaikkapa jättimäisen pöydän, jonka jalkojen juurella maailman kokee aivan uudesta perspektiivistä.


Vuonna 2015 Downtowniin avattu nykytaiteen museo The Broad on hyvä esimerkki Los Angelesin monipuolisuudesta matkakohteena: Los Angeles on paljon muutakin kuin huvipuistoja, Hollywoodin tähtisadetta ja Venice Beachin boheemia rantaelämää.


The Broadin vieressä seisoo toinen näyttävä rakennus, Frank Gehryn suunnittelema Walt Disney Concert Hall. Los Angelesin Downtown elääkin uutta kukoistusta. Keskustan laidalla Arts Districtin vanhat tiilirakennukset ovat täyttyneet putiikeista, designstudioista ja tunnelmallisista ravintoloista. Downtownista löytyy aito, trendikäs Los Angeles.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.