Las Vegas – matka ihanan ylettömään kaupunkiin

Yhdysvallat

Yhteistyössä Mondo

Jokaisella on Las Vegasista mielikuva, jonka perusteella osaa odottaa jotain suurta ja erikoista. Mutta paikan päällä on silti hieraistava silmiään. Onko tämä tosiaan totta? Valtava pyramidi, jonka huipulta lankeaa taivaalle uskomattoman kirkas valonsäde. Tulivuori, joka purkautuu vähän väliä. San Marcon kellotorni ja Rialton silta. Vapaudenpatsas ja New Yorkin 1940-luvun pilvenpiirtäjäkeskusta, jonka läpi kulkee vuoristorata.


Entä oletko jo nähnyt CityCenterin, Las Vegasin historian kalleimman rakennushankkeen? Vuonna 2009 avattu ylellinen hotelli- ja ostoskeskuskompleksi edustaa Las Vegasin uutta, hillitympää tyyliä, jossa teemakoristeluista on luovuttu. Las Vegas on kaupunki, joka ei pysähdy koskaan paikoilleen.


Vaikkei uhkapelaaminen kiinnostaisikaan, on Las Vegas nähtävä ja koettava. Ihanan ylettömät kasinot ovat Las Vegasin suurimpia nähtävyyksiä, mutta niiden lisäksi kaupunkiin vetävät matkailijoita vauhdikas yöelämä ja spektaakkelimaiset viihde-esitykset. Las Vegasin matkalla voi kokea myös mahtavia luontoelämyksiä: sieltä voi käydä päivävierailulla niin Grand Canyonilla kuin Kuolemanlaaksossakin.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.