Key West – matka Floridan boheemiin saariparatiisiin

Yhdysvallat

Yhteistyössä Mondo

Kauniita vanhoja puutaloja, boheemin ekstroverttejä asukkaita ja palmujen reunustamia hiekkarantoja. Ja maailman kenties kuuluisimmat auringonlaskut. Floridan eteläisimmässä kärjessä sijaitseva saari Key West on oma maailmansa, jossa vallitsee lomatunnelma vuoden jokaisena päivänä.


Ihana ja erikoinen, siinä kaksi adjektiivia, jotka kuvaavat Key Westiä parhaiten. Hemingway rakastui trooppiseen Key Westiin ja vietti saarella 1930-luvun kirjoittaen, kalastaen ja baareissa notkuen. Siitä asti saari on houkutellut asukkaiksi boheemeja ihmisiä, jotka eivät piittaa arjen normeista.


Key Westin keskustan vanhoja, viktoriaanisia puutaloja koristavat kauniit terassit. Pastellisävyillä maalatuissa taloissa on toinen toistaan tunnelmallisempia gallerioita, kauppoja ja ravintoloita. Iltaisin Mallory Squarelle kokoonnutaan Sunset Celebrationiin ihailemaan auringonlaskua, ja pääkatu Duval Streetin baarit täyttyvät asiakkaista.


Key West on Yhdysvaltain omalaatuisimpia matkakohteita ja sellaisena loistava paikka minilomalle aurinkoon ja rentoon tunnelmaan.

Katso kaikki tarjoukset
  • Kahdestaan
  • Pikainen irtiotto
  • Auringonpalvojille
  • Aktiiviloma
  • Jotain erityistä

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.