Honolulu ja täydellinen Havaijin-matka

Yhdysvallat

Yhteistyössä Mondo

Auringonottajat nauttivat turkoosista rantavedestä. Kauempana merellä surffarit taiteilevat aaltojen harjalla. Hiekkarannan takana kohoavat Waikiki Beachin upeat hotellit. Iltaisin nautitaan havaijilaisista kulttuuriesityksistä ja vauhdikkaasta yöelämästä. Muutaman päivän Waikikin tunnelmia ihailtuaan rohkenee ehkä itsekin kokeilemaan surffausta.


Waikiki Beach on hyvästä syystä maailman kuuluisimpia hiekkarantoja. Vieressä ovat Honolulun keskustan loistavat ravintolat ja ostosmahdollisuudet. On kuin Havaijin kosmopoliittinen pääkaupunki Honolulu eläisi jatkuvissa lomatunnelmissa.


Honolulusta on helppo tehdä päiväretkiä ympäri Oahun saaren nähtävyyksiä. Pearl Harborin laivastotukikohdassa tutustaan toisen maailmansodan historiaan. Hanauma Bayn rannalla snorklataan kalojen ja kilpikonnien kanssa. Lanikai Beach on yksi maailman kauneimmista hiekkarannoista – Lanikain nimikin tarkoittaa osuvasti ”taivaallista merta”.


Honolulun-matkalla kokee Havaijin parhaat puolet yhdellä saarella.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.