Kan jeg som Finnair Plus Platinum Lumo/Platinum/Gold/Silver-medlem tage en indchecket taske med gratis, når jeg rejser på en Light-billet? | Finnair
Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg som Finnair Plus Platinum Lumo/Platinum/Gold/Silver-medlem tage en indchecket taske med gratis, når jeg rejser på en Light-billet?

Finnair Plus Platinum Lumo-, Platinum- og Gold-medlemmer samt oneworld Emerald- og Sapphire-medlemmer kan altid medbringe mindst ét stykke indchecket bagage (maks. 23 kg). 

Desuden har Finnair Plus Platinum Lumo- og Platinum-medlemmer tilladelse til at medbringe et sæt golf-, ski- eller dykkerudstyr (max 23 kg) på fly, der varetages og markedsføres af Finnair.

Fra 1. juni 2023 kan Finnair Plus Silver-medlemmer købe et ekstra stykke indchecket bagage med 50 % rabat. Hvis du har reserveret din rejse inden 1. juni 2023 og er Silver-medlem på rejsetidspunktet, er du stadig berettiget til én ekstra taske uden beregning. 

Navigerede til side: Kan jeg som Finnair Plus Platinum Lumo/Platinum/Gold/Silver-medlem tage en indchecket taske med gratis, når jeg rejser på en Light-billet?