Orlando – matka Floridan satumaailmaan

Yhdysvallat

Yhteistyössä Mondo

Oletko valmis vierailemaan Jurassic Parkissa dinosaurusten keskellä? Kuinka kauniilta näyttääkään Tuhkimon linna. Entä millaista on vierailla Tylypahkassa velhojen koulussa? Orlandossa odottaa matka satumaailmaan – Floridan huvipuistot hurmaavat niin lapset kuin aikuisetkin.


Walt Disney World on maailman suurin huvipuistoalue, joka käsittää useita huvi- ja vesipuistoja. Universal Studiosin vetonauloina ovat puolestaan Jurassic Park ja The Wizarding World of Harry Potter -teemapuisto. Pienemmille lapsille sopii tunnelmaltaan rauhallisempi Legoland Florida.


Orlando tunnetaan myös erinomaisena ostospaikkana. Hintatasoltaan Orlandon outlet-myymälät ovat hyvin edullisia.


Orlando ei ole pelkkää huvipuistojen ja ostosten huumaa. Tunnin ajomatkan päässä Orlandosta on Kennedy Space Center, jossa pääsee niin lähelle avaruusmatkailun tunnelmia kuin on mahdollista ilman astronautin koulutusta.


Matka Orlandoon on matka lapsuuden unelmien äärelle.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.