Perheloma Orlandossa – seikkailuja uima-altaalla ja huvipuistoissa

Yhdysvallat

Yhteistyössä Mondo

Hotellin uima-altaalle, palmusaarten keskelle, on haaksirikkoutunut merirosvolaiva. Merirosvohuivi päähän, leikkisapeli käteen ja seikkailemaan! Wyndham Bonnet Creek – Extra Holidays -hotellissa tiedetään, miten lapset ja aikuiset saadaan viihtymään. Kolmen lämmitetyn ulkouima-altaan vesissä kelpaa polskia vaikka koko päivä. Hotellin tilavissa huoneissa on oleskelutila ja keittokomero. Illalla on ihana rentoutua oman porealtaan hierottavana. Hotelli sijaitsee keskellä Walt Disney Worldin aluetta, jonka lukuisten huvipuistojen tutkimiseen kannattaa varata aikaa useita päiviä.

Aurinko nousee taivaalle ja niin nousee koko perhe! Kuumailmapallolento auringonnousun aikaan on unohtumaton elämys. Vasta yläilmoista todella ymmärtää Walt Disney Worldin valtavan koon: alue on kaksi kertaa suurempi kuin koko Manhattan! Lennon aikana tulee tutuksi myös Orlandon luonnonkaunis puoli. Huvipuistojen lisäksi ohitse lipuvat Orlandon kuuluisat appelsiinilehdot, suojellut metsät ja koskemattomat suomaat.

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.