Finnair Holidays and Aurinkomatkat privacy policy

HEJ. VI PÅ AURINKOMATKAT VILL SÄKERSTÄLLA ATT DU ÄR VÄLINFORMERAD NÄR DET GÄLLER ANVÄNDNING AV DINA PERSONUPPGIFTER.

Aurinkomatkats dataskyddsbeskrivning finns till för att informera dig om hur vi behandlar dina personuppgifter. Denna beskrivning uppfyller de informationsskyldigheter som ställs på personuppgiftsansvariga enligt artikel 14 i EU:s allmänna dataskyddsförordning (”GDPR”, förordning (EU) 679/2016) och beskriver praxis och syften för behandling av personuppgifter hos Aurinkomatkat.
Denna dataskyddsbeskrivning täcker all personlig information som vi eventuellt samlar in när du använder våra tjänster, planerar din resa och reser med Aurinkomatkat eller när du besöker våra webbplatser, mobilapplikationer, kontaktar vår kundtjänst och destinationsguider guider i resmålet eller lämnar feedback i våra undersökningar. Vi lagrar och använder personuppgifter för tillhandahållande och utveckling av våra tjänster, inklusive Finnair Holidays tjänster. Personuppgifter behandlas även för att erbjuda dig tilläggstjänster, till exempel flygplatstransport, utflykt, reseförsäkring eller biluthyrning. I denna dataskyddsbeskrivning beskriver vi även behandlingen av dina personuppgifter för marknadsföring och kommunikation, personifiering och analys samt för säkerhet och lagstadgade ändamål.
Du hittar mer information om behandlingen av dina personuppgifter nedan. Vi kan uppdatera denna dataskyddsbeskrivning då och då. Vi meddelar dig på vår hemsida om vi gör några betydande förändringar.
Din dataskydd är en prioritet för oss.

Ansvarig researrangör för Finnair Holidays-resorna är Oy Aurinkomatkat – Suntours Ltd Ab (senare Aurinkomatkat). Aurinkomatkat är en del av Finnair Group och Finnair Holidays är ett extra företagsnamn för Aurinkomatkat.

KONTAKTINFORMATION AURINKOMATKAT

PERSONUPPGIFTSANSVARIG
Oy Aurinkomatkat – Suntours Ltd Ab
Business ID  0200991-4
Address         PL 200 01531 VANTAA

KONTAKTA OSS
https://privacy.finnair.com

DATASKYDDSOMBUD
Kontaktinformation till Finnair-koncernens dataskyddsombud:  privacy@finnair.com