Vancouver – en resa till världens bästa stad

Kanada

I samarbete med Mondo

Hurdan är världens trivsammaste stad? Den frågan får du svar på i Vancouver, som gång på gång röstas till världens trevligaste ställe att bo på. Det är lätt att förälska sig i Vancouver. Vancouver med tre miljoner invånare är ett mångsidigt resmål och en mångkulturell metropol, med ett milt klimat som gör att invånarna trivs.

 

I de vackra landskapen bland Stilla havets fjordar och Kustbergen finns det gott om aktiviteter: i Vancouvers omgivningar kan du vandra, cykla och titta på valar. Vinteridrottaren betjänas av skidcentret Grouse Mountain alldeles invid Vancouver, och till de legendariska Whistler-backarna är det bara en två timmars resa.

 

Största delen av Vancouvers sevärdheter ligger på behändigt avstånd i centrum. Från de asiatiska restaurangerna i Chinatownin svävar härliga österländska dofter och den kulturintresserade hyr en cykel och trampar till museerna i den bohemiska stadsdelen Kitsilano. Stanley Park är ett friluftsområde för hela familjen, med sandstränder, skogsstigar, en golfplan och en vattenpark.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.