Vancouver – en resa till världens bästa stad

Kanada

I samarbete med Mondo

Hurdan är världens trivsammaste stad? Den frågan får du svar på i Vancouver, som gång på gång röstas till världens trevligaste ställe att bo på. Det är lätt att förälska sig i Vancouver. Vancouver med tre miljoner invånare är ett mångsidigt resmål och en mångkulturell metropol, med ett milt klimat som gör att invånarna trivs.

 

I de vackra landskapen bland Stilla havets fjordar och Kustbergen finns det gott om aktiviteter: i Vancouvers omgivningar kan du vandra, cykla och titta på valar. Vinteridrottaren betjänas av skidcentret Grouse Mountain alldeles invid Vancouver, och till de legendariska Whistler-backarna är det bara en två timmars resa.

 

Största delen av Vancouvers sevärdheter ligger på behändigt avstånd i centrum. Från de asiatiska restaurangerna i Chinatownin svävar härliga österländska dofter och den kulturintresserade hyr en cykel och trampar till museerna i den bohemiska stadsdelen Kitsilano. Stanley Park är ett friluftsområde för hela familjen, med sandstränder, skogsstigar, en golfplan och en vattenpark.

Se alla erbjudanden
  • Kul med familjen
  • Missa inte det här
  • Naturfantaster
  • Vi två
  • Stadens puls
  • En smak av världen

* Det lägsta priset till {destination} hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum i {destination}. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/ person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.