Singapore – en resa till undrens stad

Singapore

I samarbete med Mondo

Under en jättelik kupa reser sig ett konstgjort berg med dimhöljda skogar. Intill höjer sig futuristiska träd till 50 meters höjd. Den botaniska trädgården Gardens by the Sea är ett av underverken i Singapore.

 

Häpnadsväckande. Detta ord beskriver bäst Singapore. Singapore är flotta skyskrapor med vackra rader av färggranna, gamla kinesiska hus alldeles intill. Singapore är sandstränder och orörd regnskog där det bor kaguanger.

 

För kulturresenären erbjuder Singapore de bästa museerna i Sydostasien. För familjesemestern finns nöjesparker och världens bästa djurpark. Shoppingcentren på Orchard Road är shopparens paradis. Vänner av nattliv överraskas av Singapores fartfyllda klubbar. God mat finns i varje hörn.

 

Som resmål är Singapore en äkta undrens stad.

Se alla erbjudanden

Bra att veta om Singapore

Ät

Stånden i Hong Lim Market & Food Centre serverar kinesiska, malesiska och indiska smaker. Matmarknaden i två våningar erbjuder en massa alternativ, allt från skaldjur till nudeldelikatesser, dim sum och dumplings. Välj ståndet med den längsta kön – och njut!

Upplev

Gardens by the Bay är ett otroligt konststycke i trädgårdsskötsel, med sevärdheter och upplevelser för en hel dag. Trädgårdarna som breder ut sig på över hundra hektar ligger inne i kupiga växthus och en del växer lodrätt till hisnande höjder längs trädliknande konstruktioner. Färgprakten kan också beundras från gångbroarna högt uppe.

Shoppa

I butiken för modemärket Ong Shunmugam, som grundats av singaporianska Priscilla Shunmugam, kan du bekanta dig med modern asiatisk stil som leker med klara färger, olika mönster och modernt formspråk. Skräddarna och sömmerskorna som jobbar bakom en glasvägg utför ett högklassiskt arbete.

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.