Sanya – en resa till Hainans tropiska paradis

Kina

I samarbete med Mondo

Kokospalmer, sandstränder, regnskogar och korallrev – finns det verkligen ett sådant här tropiskt paradis i Kina?


Jovisst: Hainan vid Kinas sydkust har av en god anledning fått smeknamnet ”Österns Hawaii”. Den natursköna öns klimat är behagligt som Karibiens, och strandresmålet Sanyan på Hainans sydspets har allt: hotell av hög kvalité, exotiska kvällstorg och naturligtvis kilometervis med vit sandstrand.


Sanya lämpar sig väl för aktivitetssemester. Det kristallklara vattnet inbjuder till snorkling och Hainans många golfbanor till att spela en runda eller två. Den som vill ha ett litet äventyr går på strövtåg i de tropiska skogarna på öns inre delar.  Där väntar vattenfall och heta källor på vandraren.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.