San Diego – en resa till en avslappnad strandstad

USA

I samarbete med Mondo

Solbrända unga damer springer med surfbräden under armen i vågorna på Mission Beach. Rullskridskoåkare tricksar på strandboulevarden, kantad av färggranna caféer och restauranger. Barnen bygger sandslott. Sandstranden fortsätter så långt ögat når.


Den soliga, avslappande bystämningen fortsätter i centrum av San Diego vid gränsen till Mexiko. Kompisgäng trivs i de stämningsfulla tak- och källarbarerna i historiska Gaslamp Quarter och kulturvänner i museerna i den vackra Balboa-parken. Barnen har roligt i San Diego Zoo och SeaWorld, som hör till de bästa i världen. Old Town i San Diego andas vildavästernstämning.


Den mest fascinerande sevärdheten i San Diego är hangarfartyget USS Midway, som numera är ett museum. På det enorma fartygets däck får besökarna också se jaktplan. I Maritime Museum får man gå in i ubåtar.


I soliga San Diego förenas strandsemestern smidigt med ett pulserande stadsliv. San Diego är ett resmål som det är svårt att inte bli förtjust i.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.