Osaka – en resa till upplevelsernas metropol

Japan

I samarbete med Mondo

Du sätter på dig bröstpansaret och den dekorerade hjälmen. Ära och äventyr väntar! På Osaka slott kan man testa hur det skulle kännas att vara samuraj.


Osaka är en metropol full av upplevelser. Till Osakas sevärdheter hör förutom det ståtliga samurajslottet några av Japans äldsta buddhist- och shintotempel samt Kaiyukan, ett av världens största havsakvarier.


I Osaka är det ett måste att med barnen besöka Universal Studios nöjespark, där en av höjdpunkterna är Harry Potters värld.


Som resmål är Osaka ett utmärkt alternativ till huvudstaden Tokyo. Japans tredje största stad har så det räcker av metropolens puls, restauranger och shoppingcenter, och Japans viktigaste kulturresmål Kyoto ligger bara en halv timmes tågresa bort. Osaka ligger inte heller efter Tokyo när det gäller mat: Osaka kallas inte utan orsak för Japans kök.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.