Orlando – en resa till Floridas sagovärld

USA

I samarbete med Mondo

Är du redo att besöka dinosaurierna i Jurassic Park?  Hur vackert är månntro Askungens slott. Och hur är det att besöka Hogwarts skola för trollkarlar och häxor? I Orlando väntar en resa till sagovärlden – Floridas nöjesparker förtrollar både barn och vuxna.


Walt Disney World är världens största nöjesparksområde, som omfattar flera nöjes- och vattenparker. Universal Studios dragplåster är å sin sida temaparkerna Jurassic Park och The Wizarding World of Harry Potter. För mindre barn passar Legoland Florida med sin lugnare takt.


Orlando är också känt som ett utmärkt shoppingställe. Prisnivåerna i Orlandos outlet-affärer är mycket förmånliga.


Orlando är inte bara ett rus av nöjesparker och shopping. En timmes bilresa från Orlando ligger Kennedy Space Center, där man kommer känslan av en rymdresa så nära det är möjligt utan astronautträning.


En resa till Orlando är en resa till barndomens drömmar.

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.