Milano – Världens elegantaste stad

Glastaket höjer sig mot himlen. Milanos takförsedda galleria Galleria Vittorio Emanuele II är ett shoppingparadis. Butiker med Italiens kändaste modemärken ligger sida vid sida. Förbi skyndar Milanobor uppklädda till tänderna.

Den historiska shoppinggallerian ligger alldeles i Milanos hjärta och utanför höjer sig stadens främsta sevärdhet, den mäktiga Duomo di Milano. På andra sidan gallerian ligger La Scala, ett av världens främsta operahus. Runt omkring breder shoppinggator ut sig, som anses vara centrum för världens mode.

Detta är Milano: Italiens förmögnaste och elegantaste stad, där shopping, religion och kultur samsas.

Milano är drömresmålet för den som älskar mode. Men Milano har också en bohemiska sida: den finns i utkanten av centrum vid kanalen Naviglio Grande, som kantas av trivsamma kaféer och terrasser. Området håller en rimlig prisnivå. Här är det skönt att koppla av en stund efter shoppingen.

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.