Kyoto – en resa till Japans kultur

Japan

I samarbete med Mondo

I dammen reflekteras Kinkakujipaviljongens guldglänsande spegelbild. Tusentals orange portar, torii, leder upp till templet på berget. En geisha skyndar längs Gions gamla gator. Ryoanjis stenträdgård är fullständig zen. Kyoto är full av vyer och sevärdheter, den ena vackrare än den andra.


Kyoto fungerade under tusen år som Japans huvudstad, och staden är verkligen ett ymnighetshorn av japansk kultur. Det lönar sig inte att ens försöka uppleva alla Kyotos sevärdheter under en enda Kyotoresa. Välj några kända och några mer okända sevärdheter, så att du också hinner njuta av stadens underbara atmosfär utan brådska. I Kyoto finns gångna tiders charmerande Japan.


Som resmål är Kyoto mångsidigt. Kyoto är fullt av traditioner, men det är också en modern storstad där man kan shoppa och äta gott. Det är lätt att resa till Kyoto via Osaka.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.