En resa till Krabis sagolika landskap

Thailand

I samarbete med Mondo

I Krabi finner du Thailands mest sagolika landskap. Lodräta karststensklippor reser sig hundratals meter ur det gröna havet. Mot horisonten syns öar med ett speciellt utseende.

 

Man kunde ligga flera dagar på stranden och bara beundra landskapet, men på Krabi-semestern lönar det sig att ge sig ut på äventyr. Bergen lockar till klippklättring och med kajak kan man paddla in i gömda laguner. Under ytan väntar korallreven på dykaren och snorklaren.

 

Till sevärdheterna i Krabi hör också regnskogsområdet och Tigergrottemplet, där man kan besöka munkarnas meditationsgrottor i djungeln.

 

Mellan de häftiga äventyren är det skönt att koppla av i Krabis heta källor. Krabis landskap etsar sig för alltid fast i minnet. När man en gång charmats av dem, måste man återvända.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.