Koh Samui – en resa till Thailands elegantaste ö

Thailand

I samarbete med Mondo

Palmer som vajar i havsvinden, vit sand och turkost vatten. Detta gör Koh Samui-semestern. Lägg till fina hotell, högklassiga restauranger och goda shoppingmöjligheter. Koh Samui är Thailands elegantaste ö.

 

Koh Samui är ett populärt resmål för nygifta, men också familjer och kompisgäng trivs på ön. Nattlivet är livligt: på klubbarna på Chaweng Beach spelar regelbundet berömda dj:s. Och ändå finns det fortfarande härligt lugna stränder på ön.

 

Koh Samui är den perfekta semesterön: tillräckligt stor för att det ska finnas aktiviteter under semestern men ändå tillräckligt liten för den ska kännas som en paradisö.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.