Koh Lanta – en resa till den bästa ön i Thailand

Thailand

I samarbete med Mondo

Vackra, lugna stränder, djungel och landsbygd, fantastiska solnedgångar och läckerheter på strandrestauranger med tårna i sanden. Påståendet är sturskt men sant: Koh Lanta är den bästa ön i Thailand. 


Som resmål är Koh Lanta den perfekta kombinationen av lugn östämning och ett lämpligt antal bra restauranger och trivsamma hotell.


Den västra delen av ön kantas av en kedja med stränder, den ena finare än den andra. Landsbygden finns bevarad på den östra delen av ön. Det är en perfekt plats att uppleva en genuin Thailandsstämning. Koh Lanta har till och med en liten och trivsam gammal stad med teakbyggnader.


Koh Lanta lämpar sig för såväl familjer, par som aktiv semester. Förutom att lata sig kan man också paddla i mangroveskogar, vandra längs djungelstigar och göra båtutflykter till ett av de bästa dyk- och snorklingsområdena i Thailand.


Och det bästa är att prisnivån på Koh Lanta är förmånligare än på många mer berömda och livliga semesteröar i Thailand.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.