Koh Chang – en resa till strändernas och djungelns ö

Thailand

I samarbete med Mondo

Den bergiga ön stiger ur havet som en mäktig uppenbarelse. Genast bakom sandstränderna börjar djungeln. Bland Thailands populära semesteröar är Koh Chang den mest orörda.

 

Koh Chang har bra hotell och mycket service, men på djupet är Koh Chang en otämjd ö. De smala vägarna slingrar fram genom djungeln från en strand till nästa. Massiva träd höjer sig mot himlen. I havet runt Koh Chang finns en skärgård med mindre öar.

 

Koh Chang passar för både strandsemestern och en aktiv semester. Vandra i djungeln eller testa din balans på äventyrsbanan som byggts uppe i träden. Åk ut på havet för att fiska, dyka eller snorkla. Resmålet Koh Change är en riktig äventyrsö.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.