Khao Lak – strandresmål för naturvänner

Thailand

I samarbete med Mondo

Sandstränderna i Khao Lak fortsätter så långt ögat når. Strax bakom de trivsamma hotellområdena som kantar stränderna börjar den ljudfyllda djungeln. Du stiger ombord en snabbåt och med riktning mot den öde arkipelagen i Ko Similan, ett rike med turkost vatten och korallrev långt ute till havs.


Som resmål är Khao Lak allt man kan önska sig av en semester i Thailand: stilig och naturnära, lugn och samtidigt fylld med bra restauranger.


Längs de långa stränderna i Khao Lak är det enkelt att hitta lugn och ro. Samtidigt är det bara en kort gångväg till bra restauranger. Khao Laks nattliv är lugnt, men det finns där. Det finns några särskilt trevliga barer och en utmärkt musikklubb.


Precis bredvid Khao Lak kan du gå längs djungelstigar och göra utfärder till vattenfall. En timmes bilväg bort väntar ett verkligt paradis för naturvänner, nationalparken Khao Sok, med Thailands finaste regnskogsområde.


Du tar dig till Khao Lak med flyg till Phuket, det är bara en timmes färd till flygplatsen.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.