Jakarta – en resa till Indonesiens hjärta

Indonesien

I samarbete med Mondo

Buddha-statyer från det mäktiga templet Borobudur. Urgamla javanesiska guldföremål. Skatter från stamkulturer på Sumatra, Borneo, Sulawesi och Papua. Indonesiens nationalmuseum är den finaste sevärdheten i Jakarta – här kan man göra en svindlande resa runt den indonesiska arkipelagen. 


Utanför museet breder sig det moderna Jakarta ut i alla riktningar. Skyskraporna höjer sig mot himlen och shoppingcentren sjuder av liv. Vid första anblick kan den enorma metropolen verka som en enda kaotisk stadsmatta, men bredvid skyskraporna finns intressanta områden, till exempel den pittoreska gamla staden Kota Tua eller Old Batavia, som byggdes av holländarna och som påminner om Ostindiska handelskompaniets tider.


Om kvällarna kallas resenärerna av Jakartas nattliv, som bland dem som känner till Sydostasien har ett rykte om sig att vara till och med mer fartfyllt än Bangkoks. Ingen annanstans pulserar Indonesien lika livligt av modernt liv än i
Jakarta.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.