Ibiza – mycket mera än en partysemester

Spanien

I samarbete med Mondo

Människomassan gungar runt poolen som en häftig svallvåg. På Ibiza är festernas klädkod enkel: en öppen vit klänning, bikini, badshorts och bara fötter. Törsten släcks med sangria och dansen fortsätter till soluppgången.

 

Ibiza är partykulturens legendariska centrum. Men Ibiza, som tillsammans med Mallorca och Menorca hör till Balearerna, är också mycket mer. Naturens mångfald och de historiska byggnaderna har gjort Ibiza till ett Unesco-världsarv. Den charmigaste historiska sevärdheten är Dalt Vila, den muromgärdade gamla stadsdelen ovanför hamnen.

 

I Ibizas semesteroaser kan man fira både lugn strandsemester och en aktiv semester. På Ibiza kan man cykla, golfa och idka vattensport av olika slag: paddelsurfing, snorkling och dykning.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.