Honolulu och en perfekt Hawaiiresa

USA

I samarbete med Mondo

Solbadare njuter av det turkosa strandsvattnet Längre ut på havet tricksar surfare på vågkrönen. Bortom sandstranden höjer sig Waikiki Beachs fantastiska hotell. På kvällarna njuter man av hawaiianska kulturframträdanden och det fartfyllda nattlivet. Efter att han ha insupit stämningarna i Waikiki några dagar vågar man kanske också själv prova på att surfa.


Av goda orsaker är Waikiki Beach en av världens mest kända sandstränder. Intill ligger Honolulu centrum med sina lysande restauranger och shoppingmöjligheter. Det är som om Hawaiis kosmopolitiska huvudstad Honolulu skulle leva i ständig semesterstämning.


Från Honolulu är det lätt att göra dagsutflykter runt Oahuöns sevärdheter. Vid Pearl Harbours marinbas kan man bekanta sig med andra världskrigets historia. På stranden vid Hanauma Bay kan man snorkla bland fiskar och sköldpaddor. Lanikai Beach är en av världens vackraste sandstränder – namnet Lanikai betyder mycket träffande ”himmelskt hav”.


Under en resa till Honolulu upplever du Hawaiis bästa sidor på en enda ö.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.