Semester i Guangzhou – godsaker och shopping i södra Kina

Kina

I samarbete med Mondo

Menyer med hundra rätter? Fler restauranger per invånare än i någon annan kinesisk stad? Guangzhou i södra Kina är dina drömmars matresmål.


Utöver maten är Guangzhou även känt för att vara ett shoppingparadis med billig elektronik, äkta siden och te av högsta kvalitet. Till Guangzhous bästa shoppingställen hör den över en kilometer långa gågatan Shangxiajiu och de enorma Haizhu-marknaderna där det säljs nästan vad som helst.


På den lugna ön Shamiani kan man beundra charmerande villor från den franska kolonialtiden. Utsikten över Guangzhous mest häpnadsväckande landskap öppnar sig från toppen av det närbelägna Baiyunberget och tornet Canton Towers 488 meter höga utsiktsplattform.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.