Gozo – den aktiva resenärens drömresmål

Malta

I samarbete med Mondo

En imponerande, honungsgul fästning ligger på en kulle ovanför Gozos huvudstad Victoria, som är liten och labyrintisk. Från Cittadellas murar har du en fantastisk utsikt över regionen runt omkring. Gozo är motsatsen till sin tätt bebyggda grannö Malta: lugn, lantlig och naturskön.

 

Vid sidan av Cittadella har Gozo också andra vackra sevärdheter: Ġgantija, som är 5 500 år gammalt och det ståtligaste forntemplet i Maltas skärgård, samt lugna badstränder med röd sand.

 

Som resmål är kargt vackra Gozo en dröm för den aktiva resenären. På ön kan du vandra och cykla, idka klippklättring, paddla kanot, rida och dyka. På Gozo blir är det aldrig långtråkigt. Det sägs att till och med Odysseus stannade sju år på Gozo.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset till {destination} hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum i {destination}. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/ person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.