Fiji – en resa till dykarens paradisö

Fiji

I samarbete med Mondo

Överallt runt omkring dig simmar hajar. Där glider till och med den mäktiga tjurhajen förbi. Från Fijis huvudö kan du göra världens bästa hajdykning i de hajtäta vattnen i Beqa-lagunen. Du kan få så upp till sju olika hajarter samtidigt. Upplevelsen är otrolig och helt trygg.

 

Fina upplevelser för dykare erbjuder också Fijis korallrev, som glimmar i regnbågens alla färger. Så vackra, mjuka koraller finns det ingen annanstans.

 

Fiji är känt för sina havsfenomen, men det finns också sevärdheter i inlandet på huvudön Viti Levu, som domineras av gröna berg och imponerande raviner. Vandra längs djungelstigarna och lär känna Fijis vackraste by Navala, som bevarat sitt traditionella utseende.

 

När du sett Viti Levus sevärdheter kan du fortsätta Fiji-resan till någon av de otaliga mindre öarna, där drömmen om en söderhavsö går i uppfyllelse.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset till {destination} hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum i {destination}. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/ person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.