Bangkok – en stadssemester full av upplevelser

Thailand

I samarbete med Mondo

De bedjande knäböjer framför statyn som utför mirakel i templet Erawan. Rökelsestickorna brinner. De thailändska dansarna rör sig graciöst i takt med den traditionella musiken. Runt omkring höjer sig skyskrapor. Alldeles bredvid går rälsen för lufttåget Skytrain.

 

I Bangkok blandas futuristiska stadsvyer med den magiska stämningen i de traditionella templen. Från gatuköken kommer härliga dofter svävande. En Buddha-staty sitter på flaket till en bil som stannat i trafikljusen. Neonljusen lyser. I Bangkok möts olika tidsepoker.

 

Bangkok-resan består av traditionella sevärdheter och moderna shoppingcenter, lyxiga spabehandlingar och cocktails i skyskrapornas takbarer. Livligt nattliv och fridfulla tempel. I Bangkoks fina hotell är det skönt att koppla av efter en upplevelserik dag.

 

Bangkok erbjuder allt som man kan önska sig av en stadssemester.

Se alla erbjudanden

Bra att veta om Bangkok

Ät

När du vill äta gott, ska du styra stegen mot restaurang Sabaijai Kebtawan. Det anspråkslöst inredda stället har förmånlig, läcker och autentisk thaimat. Den omfattande menyn innehåller något för alla: fisk och skaldjur, och thailändska grilldelikatesser. Restaurangen är känd för sin professionella hantering av fisk.

Upplev

Gör en utfärd till fots längs Khlong Saen Saeb-kanalen. Kanalen kantas av gamla arbetarhus i trä och regionen är känd som ett bostadsområde för muslimer. Bakom trähusen höjer sig höga skyskrapor. Gå ombord på vattenbussen och fortsätt färden över vatten.

Shoppa

Bland köpcentren i centrum är Siam Center det äldsta och livligaste. I köpcentret finns kända modemärken och dessutom en hel våning med märken av thailändska designers som du inte finner i Europa. Häftiga sneakers, t-shirts och annat kul!

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset till {destination} hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum i {destination}. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/ person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/se/se/information-services/baggage.