Hotellalternativ för Finnair Holidays-resor

För att göra det enklare för dig att välja det perfekta hotellet har vår partner delat in våra hotell i olika kategorier. Du kan se alla tillgängliga hotellalternativ på varje ort på destinationssidorna.

Hotellbetyg

Hotellens egna betyg jämför hotellen på ett visst resmål enligt den lokala kvaliteten. Det behöver dock inte vara detsamma som hotellets lokala betyg.

★★★★★ 5 stjärnor
Mycket hög kvalitet

★★★★ 4 stjärnor
Högre medelnivå

★★★ 3 stjärnor
Medelnivå, genomsnittet på resmålet

★★ 2 stjärnor
Lägre medelnivå, under genomsnittet

★ 1 stjärna
Mycket enkelt, klart under genomsnittet på resmålet

Hotellets lokala betyg anges i hotellinformationen i förekommande fall. Hotellbetyget påverkas av flera faktorer, som tillgängliga tjänster, hotellets allmänna skick och vad som finns på rummen. Observera att lokala betyg inte förekommer i alla länder. Finland är ett exempel. 

Logialternativ

På ett HOTELL har du ett dubbelrum med dubbelsäng eller två enkelsängar utan kök. Hotellet har vanligen restaurangtjänster.

På ett LÄGENHETSHOTELL är servicen begränsad och det finns färre anställda på plats än på ett hotell. Vissa lägenhetshotell kan sakna reception och det är inte säkert att städning ingår. 

En VILLA ligger i ett lugnt område utanför centrum. I en rymlig villa kan en större grupp resenärer få plats. 
En BUNGALOW är ett parhus eller ett separat hus med en eller två våningar. Den har liknande utrustning som ett lägenhetshotell. I Asien liknar bungalows ofta hotellrum och saknar matlagningsmöjligheter. 

Hotellbilderna är endast exempel och rummen och lägenheterna kan skilja sig från dem. Eventuell utsikt, som havs- eller poolutsikt, framgår tydligt av namnet på rumstypen i hotellinformationen och i resebekräftelsen.

Rumsstorlekarna som anges i hotellinformationen är ungefärliga beräkningar.