Tel Aviv – en resa till Israels moderna puls

Israel

I samarbete med Mondo

När den sjunkande solen färgar sandstranden i guld är det dags att gå tillbaka till hotellet – men bara för att fräscha upp sig. När kvällen mörknar börjar den egentliga semesterdagen i Tel Aviv.

 

Medelhavsstaden är som gjord för nattugglor. Tel Avivs restauranger och barer håller öppet länge och på stadens barer och klubbar festar man som om det alltid var veckoslut.

 

Tel Aviv är Mellanösterns coolaste metropol och kallas Den Stora Apelsinen som travesti på New York. I staden finns skyskrapor, moderna köpcenter och trendiga modeaffärer, men också tusenårig historia. I Tel Avivs äldsta del, på de stämningsfulla gränderna i hamnstaden Jaffa, stiger man in i en förgången tid. Resan från Tel Aviv till Jerusalem räcker bara en timme med buss.

 

Matkulturen är en viktig del av Tel Avivs charm. Tack vare immigranter från olika delar av världen är det israeliska köket en fascinerande blandning av arabiska, ryska och europeiska smaker.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.